Regio Zwolle | Overijssel

Geniet van onze service in regio Zwolle en omstreken. Met vrije wil van het soort project, zoals vloeren, behang of gordijnen. Schmidt-Koelewijn heeft een uitgebreide service voor u die in regio Zwolle woont.

Service

Schmidt-Koelewijn is meer dan alleen een winkel, wij leveren ook service aan onze klassen in alle regio’s van Nederland, waaronder ook de regio Zwolle en omstreken. Met onze projecten en onze service zult u vele jaren plezier van hebben doordat wij altijd de beste kwaliteit proberen te leveren.

Contact

Bij ons gaat het om de klanttevredenheid, als u tevreden bent zijn wij dat ook. Als u vragen heeft over onze service kunt u natuurlijk altijd contact opnemen, ook voor andere vragen wat met ons bedrijf te maken heeft kunt u altijd aan ons vragen, dit kunt u doen door te mailen, het contactformulier in te vullen, of door gewoon te bellen. U kont uw vragen ook stellen via de verschillende Social Media waar Schmidt-Koelewijn op actief is.

Met onze flexibele werkwijze en benadering willen wij al onze klanten tevreden stellen in meer dan alleen een product leveren. Maak dus snel een afspraak met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Klik op jouw regio!

[rvm_map mapid=”7533″]