Merge collection
coll_merge
Desso Merge is het sluitstuk van de intrigerende Transitions collectie, een collectie die de voortdurend veranderende maatschappij weerspiegelt. Merge illustreert dit door de combinatie van twee onderscheidende tapijtstructuren in één tegel – waarin de organische structuur van Fields overgaat in de op kledingstof gebaseerde Tweed. Deze dynamische tapijttegel biedt architecten en ontwerpers de ruimte om te spelen met de verschillende structuren, kleuren en patronen. Met als resultaat een werkelijk unieke vloer.

Merge is verkrijgbaar in vier neutrale kleuren en twee prachtige tinten groen en blauw. De installatiemogelijkheden zijn eindeloos: Merge is beschikbaar in tegels en op bestelling in planken.

Merge voegt een natuurlijke, organische sfeer toe aan het interieur door de combinatie van twee aparte tapijtstructuren in één tegel; waarbij de structuren vloeiend in elkaar over gaan. Door de structuren van deze dynamische tapijttegel te combineren met de andere producten in de Transitions-collectie, kunnen ontwerpers met verschillende texturen, kleuren en patronen spelen en zo een echt unieke, indrukwekkende vloer creëren.

Merge is verkrijgbaar in vier neutrale kleuren en twee prachtige tinten groen en blauw. Er zijn eindeloos veel legmogelijkheden, op bestelling ook mogelijk in een  plank formaat.  De gestructureerde tapijttegel completeert als negende product in de Transitions-collectie de reeks en omvat diverse natuurlijke kleuren en texturen.

Merge is met name geschikt voor kantoorruimtes, waar de overlopende structuren kunnen worden gebruikt voor het creëren van flexibele ruimtes met verschillende plekken om te werken of te vergaderen.